Luxe en veiligheid met domotica

Domotica

Luxe en veiligheid met domotica

Uw verlichting en verwarming automatiseren? Uw huis optimaal beveiligen? Met video- en parlofonie, anti-inbraaksystemen, branddetectie en camerabewaking? Een goed geïnstalleerd domotica-systeem gééft u die luxe en veiligheid. En waar vindt u dat? Bij elektriciteitsspecialist Van Mechelen in Schoten!

Domotica van topmerken

Van Mechelen werkt met een team van gediplomeerde elektriciens. Zij installeren uw domotica-systeem zodat het uw wensen hondstrouw opvolgt. En gebruiken alleen topmerken als Qbus en Nikobus. Met andere woorden: domotica van Van Mechelen laat u nooit in de steek.

Besparen op energie met uw domotica-systeem

Domotica in uw woning installeren is níét eenvoudig. Laat het dan ook over aan een specialist: Van Mechelen in Schoten. En creëer comfort in en rond uw huis of kantoor. Want wij staan paraat voor bedrijven én particulieren. Gaat u het huis uit? Of sluit u uw kantoor af? Met één druk op de knop schakelt u uw verwarming én verlichting uit. U merkt het al: wilt u uw elektriciteitsrekeningen beperken? Dan is domotica het antwoord.

Benieuwd naar uw domotica-systeem en de bijbehorende dienstverlening? 

Neem nu vrijblijvend contact op met Van Mechelen.

Q-bus

Hyperintelligente Qbus-domotica in uw huis?

Bent u op zoek naar domotica die u gemoedsrust schenkt én uw energieverbruik in toom houdt? Dan is Qbus uw merk. Elektriciteitsexpert Van Mechelen in Schoten is distributeur van Qbus-domotica. En installeert de hyperintelligente technologie vakkundig in uw woning of kantoorgebouw. Een systeem van Qbus heeft drie opvallende kwaliteiten. Het is:

  • gemakkelijk te installeren en te bedienen
  • flexibel te besturen vanaf uw smartphone, pc of tablet
  • toekomstgericht, want modulair, uitbreidbaar en duurzaam.

Gerust hart met Qbus

De soft- en de hardware van Qbus stemt u helemaal af op uw eigen voorkeuren en leefomstandigheden. Bent u bijvoorbeeld een tijdje op reis? Laat uw rolluiken dan ’s morgens automatisch openen. Of zet uw radio aan op geregelde tijdstippen. En leid zo inbrekers om de tuin. Koppel ook uw inbraakalarm aan de centrale controller van uw Qbus-domotica. Nooit trok u de deur met een geruster hart achter u dicht!

Energievriendelijke domotica? Qbus!

Wilt u vat krijgen op uw energieverbruik? Dan is Qbus domotica een investering die u snel terugverdient. Want het systeem houdt nauwgezet bij wat uw huis consumeert aan gas, water en elektriciteit. Zo ziet u meteen waar u maatregelen moet treffen en stelt u ze in met een handomdraai. Krijgt u een punthoofd van configuraties? Onze geschoolde technici tonen u hoe u uw Qbus domotica naar uw hand zet.

Uw huis volledig automatisch? Van Mechelen maakt uw droom waar met Qbus domotica.

Neem nu vrijblijvend contact op met Van Mechelen.

Video- en parlofonie

Videofonie maakt uw leven gemakkelijker

Wordt er gebeld? En weet u graag wie voor uw deur staat voordat u opendoet? Een vriend of een huis-aan-huisverkoper? Dan maken videofonie en parlofonie uw leven zonder twijfel gemakkelijker. En nóg beter: wij installeren uw toestel vakkundig. Zijn wij langsgekomen? Dan staat u nooit meer voor verrassingen!

Nieuwste trends in parlofonie

Parlofonie en videofonie? Ze gaan al enkele decennia mee. Maar de technologie staat niet stil. Zo zijn er videofoons met een geheugen. Ze tonen u de laatste personen die bij u hebben aangebeld. En wat dacht u van een systeem dat een bezoeker doorschakelt naar uw gsm of smartphone? Of van een installatie voor parlofonie en videofonie die deel uitmaakt van uw domotica? Bij Van Mechelen volgen we de trends in de telecommunicatiewereld op de voet – voor úw comfort.

Herstellingen en nieuwe parlofonie en videofonie

Hebt u een oude parlofoon die kraakt of die uw voordeur niet meer ontgrendelt? Overweeg dan om hem af te geven bij onze reparatiedienst. Is hij niet meer te redden? Dan vinden we voor u vast een vervanger bij onze oerdegelijke huismerken: het Italiaanse BTicino, en Atea dat van oorsprong Belgisch is.

Uw partner voor videofonie en parlofonie? Elektriciteit Van Mechelen. 

Bel of mail ons nu.

Verlichting

Altijd een schitterende oplossing

Bent u zelf niet zo’n held met verlichting? Geen nood: Van Mechelen combineert die verlichting met zijn uitgebreide kennis van elektriciteit. Gaat het om sfeerverlichting? Om verlichting in uw winkel? Of om oriëntatieverlichting in uw tuin? Wij verrassen u altijd met een schitterende oplossing.

Energiebesparende verlichting

Tijdens onze vijfentachtig jaar ervaring hebben we een evolutie doorgemaakt van traditionele gloeilampen naar spaarlampen en verlichting met ledlampen. Vraagt u ons om raad? Dan bevelen we u altijd de meest energiebesparende lampen en armaturen aan. Zolang ze uw ruimtes maar optimaal verlichten!

Binnenverlichting

Uw begeleiding bij binnenverlichting

Kom gerust langs, kies verlichting naar uw smaak en doe uw voordeel met ons deskundig advies. Of laat een van onze elektriciens uw werk verlichten.

Contacteer ons

Uitgebreid assortiment

De werksfeer in uw kantoor? Het gevoel dat uw klanten krijgen als ze uw
winkel binnenstappen? Binnen- en sfeerverlichting hebben er een grote
invloed op. Maar hoe weet u of uw verlichting een goed effect heeft? Met
een lichtstudie van Van Mechelen: die toont u hoe u uw verlichting het
best integreert. En komen we tot een akkoord? Dan rekent u op een
piekfijne afwerking. Op die manier is Van Mechelen de lichtspecialist
voor particulieren, kmo’s én multinationals.

Buitenverlichting

Oriëntatieverlichting voor uw oprit

Hebt u een donkere oprit of parking? Dan komt oriëntatieverlichting handig van pas. Alle types van buitenverlichting? U vindt ze bij Van Mechelen:

  • zuilen en paaltjes
  • decoratieve armaturen
  • spots en markeringslichten
  • beveiligingsverlichting
  • verlichting onder overkappingen

Sfeerverlichting in uw tuin

Uw tuin is een plaats om tot rust te komen. Maar
zodra de zon onder is, ziet u geen hand meer voor ogen. Sfeerverlichting
is dan een welkome oplossing. Zwoele zomerdagen worden zo extra lang.

Contacteer ons

Doe inspiratie op voor uw buitenverlichting

Hebt u licht nodig? Maar twijfelt u over uw keuze – en over de installatie? Bezoek dan gewoon onze toonzaal. Onze specialisten staan tot uw dienst. Schets hun een beeld van uw tuin. Dan tonen zij u welke buitenverlichting het best past rond uw woning.

Maar daar stopt onze service niet. Want u koopt natuurlijk geen sfeerverlichting of oriëntatieverlichting om te struikelen over kabels. Nee, op uw aanvraag komt Van Mechelen ter plaatse om uw buitenverlichting perfect te integreren in uw tuin.


Referenties

Iepenburg: 42 luxe appartementen met zwembad en tuin met vijver

Stal Hazebroek: manege met cafetaria, woonst, buitenpistes

Aqua Sport: volledige vernieuwing met energiezuinige verlichting

Negentig jaar ervaring? 

Die verzamel je niet zonder professionaliteit en een goede klantenservice!

Bel of mail Elektriciteitswerken Van Mechelen nu.