Van Mechelen Elektriciteit logo

Bespaar met uw eigen groene energie

Zonnepanelen

 
warmtepomp installatie

Zonnepanelen met hoog rendement

Bespaar met uw eigen groene energie

Uw eigen energie opwekken met zonnepanelen? Een heleboel mensen hebben de overstap al gemaakt. Groene energie is dan ook de toekomst. Want op lange termijn bespaart het u heel wat kosten. En de aarde vaart er wel bij. Uw specialist voor de levering en de installatie van uw fotovoltaïsche zonnepanelen? Van Mechelen in Schoten.

Groene energie voor u en uw kinderen

Hoe gaan we te werk? Na uw aanvraag maken we een offerte specifiek voor uw woning. We gebruiken Duits-Belgische materialen, die opvallen door hun hoge rendement. En onze geschoolde installateurs komen uw zonnepanelen plaatsen en optimaal instellen. Uw eigen groene energie is meteen een feit! En door onze complete dienstverlening en afwerking hoeft u echt nérgens aan te denken.

Zonnepanelen en groene energie? Dat is een
investering die zichzelf terugbetaalt. Omdat uw elektriciteitsfactuur slinkt. Maar ook omdat u actief bijdraagt aan een ecologische toekomst voor uw kinderen en uzelf. De energieprijzen van fossiele brandstoffen mogen dan wel stijgen, zonnepanelen zijn voor iedereen betaalbaar. En  hun energie is helemaal … gratis. Waarop wacht u dus nog?

Warmtepompen

 

Van Mechelen: de weg naar uw warmtepomp!

Een warmtepomp? Ook voor uw woning een haalbare kaart! Ze neemt niet meer plaats in dan een cv-ketel. Maar verwarmt uw huis wel met groene energie – warmte die ze haalt uit de grond, de lucht of het water. En tegen voordelige tarieven. Elektriciteit Van Mechelen is een autoriteit op het vlak van energiebesparende verwarming. Goede raad? Kwaliteitsproducten? Een vlekkeloze installatie van uw warmtepomp of warmtepompboiler? Onze experts zorgen dat u niets tekort komt.

Warmtepomp en warmtepompboiler met hoog rendement

Zoekt u een verwarmingssysteem met een hoog rendement? Een warmtepomp van Van Mechelen is dan een uitstekende keuze. Want bij ons krijgt u exact de producten die passen bij úw budget en verwachtingen. Hebt u bijvoorbeeld graag een warmtepomp die niet alleen verwarmt, maar uw huis ook koel houdt in de zomer? Of zoekt u een warmtepompboiler die uw badwater op temperatuur brengt? Geef ons een seintje of bezoek onze toonzaal in Schoten! Want bestellen bij Van Mechelen is nooit een koude douche!

Ons voorstel? Een warmtepomp die haar energie uit de lucht plukt!

Intelligente lucht-waterwarmtepompen (van LG en Dimplex) zijn onze specialiteit. Een waterpomp die haar energie uit de lucht haalt, is niet alleen de meest betaalbare optie. Ze laat zich ook gemakkelijker installeren dan een geothermische warmtepomp. Want boren en graven zijn overbodig. En het beste nieuws? Lucht is altijd en overal beschikbaar - in enorme hoeveelheden. Uw warmtepomp valt dus nooit zonder energie. En u nooit zonder warmte.

Meer weten over uw warmtepomp of warmtepompboiler?

Ventilatie en airco

 

Ventilatiesystemen tegen schimmels en kwaaltjes

Woningen worden almaar beter geïsoleerd. De keerzijde van de medaille? Dat nieuwe huizen en gerenoveerde gebouwen niet meer zonder ventilatiesystemen kunnen – ventilatie is zelfs wettelijk verplicht. Anders raakt u uw binnenlucht niet meer kwijt. En zit u binnen de kortste keren opgescheept met schimmels, virussen en bacteriën. Elektriciteitswerken Van Mechelen is een expert in ventilatie. En houdt u ver weg van vochtproblemen en de kwaaltjes die door vocht veroorzaakt worden.

Ventilatiesystemen van Europees marktleider RENSON

Van Mechelen bundelt 85 jaar ervaring en complete dienstverlening met de producten van RENSON, Europees marktleider op het vlak van ventilatie. Zo zijn de ventilatiesystemen C en D enorm populair: 

  • Ventilatiesystemen C: natuurlijke afvoer van lucht (via ventilatieroosters) en mechanische afvoer (via een afzuiginstallatie) 

  • Ventilatiesystemen D: mechanische luchtafvoer én -aanvoer

Hoe hygiënisch u ook bent, aan luchtvervuiling in
huis ontsnapt u niet zonder ventilatiesystemen. De adem en de
transpiratie van u en uw huisgenoten blijven circuleren. Dampen en
geuren komen vrij tijdens het koken. En vocht bij het douchen. Gelukkig
is er de ventilatie van Van Mechelen: die bindt de strijd aan met uw
luchtvervuiling.

Download onze folders voor meer informatie

Multi Split Systeem

Optimaal comfort? Ventilatie van Van Mechelen

Waarom de ventilatie van RENSON zo succesvol is? Omdat ze energievriendelijk is. En omdat RENSON oog heeft voor design, en het onderhoud beperkt. Het merk ligt dan ook helemaal in de lijn van de filosofie van Van Mechelen: alles voor het optimaal comfort van onze klanten. Zo halen we niet alleen uw epc-waarde naar beneden. We verlossen u ook van vieze geurtjes en ongezonde lucht. 

Gaat u (ver)bouwen? Of kampt u met een muf binnenhuisklimaat? Laat Van Mechelen dan uw ventilatie installeren

Bel ons nu of vraag naar het RENSON-assortiment in onze toonzaal.

Ventilatie van Van Mechelen verdrijft vervuilde lucht

Van Mechelen Elektriciteit logo

Negentig jaar ervaring? 

Die verzamel je niet zonder professionaliteit en een goede klantenservice!

Bel of mail Elektriciteitswerken Van Mechelen nu.