Uw partner voor verwarming op elektriciteit

Elektrische verwarming

Uw partner voor verwarming op elektriciteit

Elektriciteit is ons vak – ook als het gaat om verwarming. Wilt u uw centrale verwarming aanvullen met een elektrisch vuurtje? Of specifieke toepassingen laten installeren? Zoals vloerverwarming op elektriciteit? Of elektrische convectoren? Breng ons dan op de hoogte van uw plannen. Want Van Mechelen laat u nooit in de kou staan.

Jarenlange ervaring met verwarming

Wij houden uw woningen en kantoorgebouwen al
vijfentachtig jaar lekker warm. Onze merken? Dimplex en Thermelec. Maak
uw keuze uit:

  • accumulatieverwarming
  • elektrische vloerverwarming
  • luchtgordijnen
  • elektrische convectoren

Meer comfort met elektrische convectoren en verwarming

Soms volstaat het hoofdsysteem van uw verwarming niet. Komt u bijvoorbeeld net uit bad? Of bevriest u ’s winters in uw werkhuis? Geef toe, dan hebt u er vast al van gedroomd om met een vingerknip warmte te creëren. En laat dát nu precies de sterkte zijn van elektrische convectoren. Van Mechelen maakt u wegwijs in de wereld van de elektrische verwarming. En haalt voor u de meest ecologische en stijlvolle elektrische convectoren uit zijn magazijn tevoorschijn.

Accumulatieverwarming - Elektrische vloerverwarming - Directe verwarming           

Accumulatieverwarming

Accumulatiekachels: warm overdag tegen nachttarief

Weet u hoe u uw woning overdag heerlijk warm krijgt en toch maar het nachttarief betaalt? Door elektrische verwarming met accumulatie. Want uw toestel slaat warmte op tijdens de daluren, en geeft die vrij overdag – wanneer ú ze nodig hebt. Een beetje zoals Van Mechelen: we vergaarden jaren ervaring met accumulatiekachels. En wilt u er een? Dan volstaat het om ons te bellen.

Uw goedkope elektrische verwarming? Accumulatie!

Accumulatiekachels staan te boek als de meest
budgetvriendelijke manier van elektrisch verwarmen. Hun kern bestaat uit
een speksteen die door elektrische verhitting warmte opneemt. En later
weer loslaat.

Accumulatiekachels bekleed met speksteen


Voor onze accumulatiekachels vertrouwen we op de merken Dimplex en Thermelec. En wees niet bang dat accumulatiekachels de harmonie van uw woonkamer verstoren. Op uw aanvraag bekleden we uw elektrische verwarming op accumulatie met decoratieve speksteen. Zo krijgt u een kachel om mee uit te pakken.


Altijd nachttarief betalen zonder kou te lijden? Bel of mail ons nu voor uw elektrische verwarming met accumulatie!

Elektrische vloerverwarming

Waarom geen elektrische vloerverwarming aanleggen?

Vloerverwarming is zo oud als onze beschaving. En toch nog altijd een uitstekende manier om uw woning warm te houden. Koude voeten? Benauwende, onaangename warmte uit traditionele radiatoren? Van Mechelen maakt er voorgoed een einde aan. Door zijn twee passies met elkaar te versmelten: verwarming en elektriciteit.

Uw elektrische vloerverwarming aanleggen? Een fluitje van een cent voor Van Mechelen!

Bel of mail Van Mechelen nu!

Elektrische vloerverwarming: aangenamer en gezonder

De voordelen van elektrische vloerverwarming aanleggen? Dat uw muren vrij blijven. Want de verwarmingselementen liggen onder uw vloerbedekking. Maar ook dat vloerverwarming stralingswarmte afgeeft. En die is niet alleen aangenamer, maar ook gezonder dan de lucht van centrale verwarming.

Nooit meer kille tegels met vloerverwarming

Ergert u zich ook zo aan die ijskoude badkamervloer? Van Mechelen heeft de oplossing: geleidende matten van maar enkele millimeters dun. Onze technici installeren ze direct onder uw tegelvloer. En garanderen een naadloze afwerking.

Directe verwarming

Stop het rillen met bijverwarming in uw badkamer

Staat u soms te rillen als de vrieskou uw badkamer binnendringt? Dan verrichten elektrische radiatoren en convectoren wonderen. Ze hebben dan misschien wel de reputatie van energievreters. Maar ze werken razendsnel én u regelt elk toestel individueel. En leidingen, verwarmingsketels, schoorstenen en grote installatiewerkzaamheden? Die komen er niet aan te pas. Tackel dus het probleem van de bijverwarming van uw badkamer. En bestel uw elektrische radiatoren bij Van Mechelen.

Gericht advies over uw elektrische radiatoren

Van Mechelen heeft meer dan 85 jaar ervaring met elektriciteit en verwarming. Uw badkamer is bij ons dus in goede handen. Zoekt u een krachtig vuurtje om bij te drogen? Convectoren voor een gezellige warmte? Of elegante radiatoren met buizen, waarop u ook uw gebruikte handdoeken netjes hangt? Klamp ons aan. Dan geven we u advies toegespitst op de bijverwarming in uw badkamer.

Uw partner voor de bijverwarming van uw badkamer

Van Mechelen toont u de kracht van elektrisch verwarmen. En bedenkt sowieso de meest energievriendelijke oplossingen voor de bijverwarming van uw badkamer. Toch gaat onze service nog verder. Want onze ervaren elektriciens installeren uw bestelling in een wip en met oog voor een fijne afwerking.


Zoekt u de perfecte oplossing voor de bijverwarming van uw badkamer? Bel of mail dan naar Van Mechelen. 

Negentig jaar ervaring? 

Die verzamel je niet zonder professionaliteit en een goede klantenservice!

Bel of mail Elektriciteitswerken Van Mechelen nu.