Van Mechelen Elektriciteit logo

Luxe en veiligheid met domotica

Domotica

 

Luxe en veiligheid met domotica

Uw verlichting en verwarming automatiseren? Uw huis optimaal beveiligen? Met video- en parlofonie, anti-inbraaksystemen, branddetectie en camerabewaking? Een goed geïnstalleerd domotica-systeem gééft u die luxe en veiligheid. En waar vindt u dat? Bij elektriciteitsspecialist Van Mechelen in Schoten!

Domotica van topmerken

Van Mechelen werkt met een team van gediplomeerde elektriciens. Zij installeren uw domotica-systeem zodat het uw wensen hondstrouw opvolgt. En gebruiken alleen topmerken als Qbus en Nikobus. Met andere woorden: domotica van Van Mechelen laat u nooit in de steek.

Besparen op energie met uw domotica-systeem

Domotica in uw woning installeren is níét eenvoudig. Laat het dan ook over aan een specialist: Van Mechelen in Schoten. En creëer comfort in en rond uw huis of kantoor. Want wij staan paraat voor bedrijven én particulieren. Gaat u het huis uit? Of sluit u uw kantoor af? Met één druk op de knop schakelt u uw verwarming én verlichting uit. U merkt het al: wilt u uw elektriciteitsrekeningen beperken? Dan is domotica het antwoord.

Benieuwd naar uw domotica-systeem en de bijbehorende dienstverlening? 

Q-bus

Hyperintelligente Qbus-domotica in uw huis?

Bent u op zoek naar domotica die u gemoedsrust schenkt én uw energieverbruik in toom houdt? Dan is Qbus uw merk. Elektriciteitsexpert Van Mechelen in Schoten is distributeur van Qbus-domotica. En installeert de hyperintelligente technologie vakkundig in uw woning of kantoorgebouw. Een systeem van Qbus heeft drie opvallende kwaliteiten. Het is:

  • gemakkelijk te installeren en te bedienen

  • flexibel te besturen vanaf uw smartphone, pc of tablet

  • toekomstgericht, want modulair, uitbreidbaar en duurzaam.

Gerust hart met Qbus

De soft- en de hardware van Qbus stemt u helemaal af op uw eigen voorkeuren en leefomstandigheden. Bent u bijvoorbeeld een tijdje op reis? Laat uw rolluiken dan ’s morgens automatisch openen. Of zet uw radio aan op geregelde tijdstippen. En leid zo inbrekers om de tuin. Koppel ook uw inbraakalarm aan de centrale controller van uw Qbus-domotica. Nooit trok u de deur met een geruster hart achter u dicht!

Energievriendelijke domotica? Qbus!

Wilt u vat krijgen op uw energieverbruik? Dan is Qbus domotica een investering die u snel terugverdient. Want het systeem houdt nauwgezet bij wat uw huis consumeert aan gas, water en elektriciteit. Zo ziet u meteen waar u maatregelen moet treffen en stelt u ze in met een handomdraai. Krijgt u een punthoofd van configuraties? Onze geschoolde technici tonen u hoe u uw Qbus domotica naar uw hand zet.

installatie plan domotica
press to zoom
brochure Qbus installatie
press to zoom
domotica systeem
press to zoom
1/1

Uw huis volledig automatisch? Van Mechelen maakt uw droom waar met Qbus domotica.

Video- en parlofonie

 

Videofonie maakt uw leven gemakkelijker

Wordt er gebeld? En weet u graag wie voor uw deur staat voordat u opendoet? Een vriend of een huis-aan-huisverkoper? Dan maken videofonie en parlofonie uw leven zonder twijfel gemakkelijker. En nóg beter: wij installeren uw toestel vakkundig. Zijn wij langsgekomen? Dan staat u nooit meer voor verrassingen!

Nieuwste trends in parlofonie

Parlofonie en videofonie? Ze gaan al enkele decennia mee. Maar de technologie staat niet stil. Zo zijn er videofoons met een geheugen. Ze tonen u de laatste personen die bij u hebben aangebeld. En wat dacht u van een systeem dat een bezoeker doorschakelt naar uw gsm of smartphone? Of van een installatie voor parlofonie en videofonie die deel uitmaakt van uw domotica? Bij Van Mechelen volgen we de trends in de telecommunicatiewereld op de voet – voor úw comfort.

Herstellingen en nieuwe parlofonie en videofonie

Hebt u een oude parlofoon die kraakt of die uw voordeur niet meer ontgrendelt? Overweeg dan om hem af te geven bij onze reparatiedienst. Is hij niet meer te redden? Dan vinden we voor u vast een vervanger bij onze oerdegelijke huismerken: het Italiaanse BTicino, en Atea dat van oorsprong Belgisch is.

Uw partner voor videofonie en parlofonie? Elektriciteit Van Mechelen. 

Van Mechelen Elektriciteit logo

Negentig jaar ervaring? 

Die verzamel je niet zonder professionaliteit en een goede klantenservice!

Bel of mail Elektriciteitswerken Van Mechelen nu.