Van Mechelen Elektriciteit logo

Uw partner voor elektriciteitswerken

Mail ons

Elektriciteitswerken

elektriciteitswerken

Derde generatie zet elektriciteitswerken voort

Vóór de Tweede Wereldoorlog zijn elektriciens in de regio nog schaars. Louis Van Mechelen is een van de weinige. En hij moet zijn zaak al snel uitbreiden, dus neemt hij personeel in dienst. Later stappen ook zijn zonen Jef en Frans in de zaak. Die laatste neem de bloeiende firma van zijn vader over in 1970. En verzekert zo de toekomst van Elektriciteitswerken Van Mechelen.

elektriciteitswerken voor nieuwbouw en verbouwen

Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en verbouwen

Elektriciteitswerken Van Mechelen wordt een autoriteit voor nieuwbouw en verbouwen. En maakt van een alomvattende service een erezaak. Een nieuwe mijlpaal in de bedrijfsgeschiedenis komt er als Luk Van Mechelen zaakvoerder wordt van het familiebedrijf in 1998.

Databekabeling voor computernetwerken

Expertise in elektriciteitswerken van onschatbare waarde

Databekabeling voor computernetwerken, domotica en groene energie? Ze winnen sinds het nieuwe millennium almaar aan belang. Dus laat Luk zijn onderneming mee evolueren. Vandaag heeft het bedrijf een expertise in huis van onschatbare waarde.

Elektrische verwarming

Uw partner voor verwarming op elektriciteit

Elektriciteit is ons vak – ook als het gaat om verwarming. Wilt u uw centrale verwarming aanvullen met een elektrisch vuurtje? Of specifieke toepassingen laten installeren? Zoals vloerverwarming op elektriciteit? Of elektrische convectoren? Breng ons dan op de hoogte van uw plannen. Want Van Mechelen laat u nooit in de kou staan.

Jarenlange ervaring met verwarming

Wij houden uw woningen en kantoorgebouwen al
vijfentachtig jaar lekker warm. Onze merken? Dimplex en Thermelec. Maak
uw keuze uit:

  • accumulatieverwarming
  • elektrische vloerverwarming
  • luchtgordijnen
  • elektrische convectoren

Meer comfort met elektrische convectoren en verwarming

Soms volstaat het hoofdsysteem van uw verwarming niet. Komt u bijvoorbeeld net uit bad? Of bevriest u ’s winters in uw werkhuis? Geef toe, dan hebt u er vast al van gedroomd om met een vingerknip warmte te creëren. En laat dát nu precies de sterkte zijn van elektrische convectoren. Van Mechelen maakt u wegwijs in de wereld van de elektrische verwarming. En haalt voor u de meest ecologische en stijlvolle elektrische convectoren uit zijn magazijn tevoorschijn.

Accumulatieverwarming - Elektrische vloerverwarming - Directe verwarming           

Accumulatieverwarming

Accumulatiekachels: warm overdag tegen nachttarief

Weet u hoe u uw woning overdag heerlijk warm krijgt en toch maar het nachttarief betaalt? Door elektrische verwarming met accumulatie. Want uw toestel slaat warmte op tijdens de daluren, en geeft die vrij overdag – wanneer ú ze nodig hebt. Een beetje zoals Van Mechelen: we vergaarden jaren ervaring met accumulatiekachels. En wilt u er een? Dan volstaat het om ons te bellen.

Uw goedkope elektrische verwarming? Accumulatie!

Accumulatiekachels staan te boek als de meest
budgetvriendelijke manier van elektrisch verwarmen. Hun kern bestaat uit
een speksteen die door elektrische verhitting warmte opneemt. En later
weer loslaat.

Accumulatiekachels bekleed met speksteen


Voor onze accumulatiekachels vertrouwen we op de merken Dimplex en Thermelec. En wees niet bang dat accumulatiekachels de harmonie van uw woonkamer verstoren. Op uw aanvraag bekleden we uw elektrische verwarming op accumulatie met decoratieve speksteen. Zo krijgt u een kachel om mee uit te pakken.


Altijd nachttarief betalen zonder kou te lijden? Bel of mail ons nu voor uw elektrische verwarming met accumulatie!

Elektrische vloerverwarming

Waarom geen elektrische vloerverwarming aanleggen?

Vloerverwarming is zo oud als onze beschaving. En toch nog altijd een uitstekende manier om uw woning warm te houden. Koude voeten? Benauwende, onaangename warmte uit traditionele radiatoren? Van Mechelen maakt er voorgoed een einde aan. Door zijn twee passies met elkaar te versmelten: verwarming en elektriciteit.

Uw elektrische vloerverwarming aanleggen? Een fluitje van een cent voor Van Mechelen!

Bel of mail Van Mechelen nu!

Elektrische vloerverwarming: aangenamer en gezonder

De voordelen van elektrische vloerverwarming aanleggen? Dat uw muren vrij blijven. Want de verwarmingselementen liggen onder uw vloerbedekking. Maar ook dat vloerverwarming stralingswarmte afgeeft. En die is niet alleen aangenamer, maar ook gezonder dan de lucht van centrale verwarming.

Nooit meer kille tegels met vloerverwarming

Ergert u zich ook zo aan die ijskoude badkamervloer? Van Mechelen heeft de oplossing: geleidende matten van maar enkele millimeters dun. Onze technici installeren ze direct onder uw tegelvloer. En garanderen een naadloze afwerking.

Verlichting

Energiebesparende verlichting

Bent u zelf niet zo’n held met verlichting? Geen nood: Van Mechelen combineert die verlichting met zijn uitgebreide kennis van elektriciteit. Gaat het om sfeerverlichting? Om verlichting in uw winkel? Of om oriëntatieverlichting in uw tuin? Wij verrassen u altijd met een schitterende oplossing.

Met zijn uitgebreide kennis van elektriciteit bevelen wij u altijd de meest energiebesparende lampen & armaturen aan.Zolang ze uw ruimtes maar optimaal verlichten.

Wij verzorgen zowel uw binnen- als buitenverlichting.

Bel of mail ons nu.

Referenties

Iepenburg: 42 luxe appartementen met zwembad en tuin met vijver

Stal Hazebroek: manege met cafetaria, woonst, buitenpistes

Aqua Sport: volledige vernieuwing met energiezuinige verlichting

Van Mechelen Elektriciteit logo

Negentig jaar ervaring? 

Die verzamel je niet zonder professionaliteit en een goede klantenservice!

Bel of mail Elektriciteitswerken Van Mechelen nu.